«Славимо Тебе, Господи»

Під цим девізом проходили екологічні дні у двох літніх таборах, що відбулись на теренах Луцького екзархату. Перший проходив на березі мальовничого озера поблизу м. Стара Вижівка Волинської обл., в якому діти та молодь Рівненського деканату відпочивали та черпали від природи життєдайні сили.

Другий табір відбувся на парафії Преображення Господнього у м. Радивилів Рівненської області, де наймолодші парафіяни, під проводом двох сестер із згромадження Божого Провидіння, вчилися мистецтву відпочивати з Богом.

Екологічні дні у цих таборах проходили під проводом о. Володимира Лещишина, референта Бюро УГКЦ з питань екології у Луцькому екзархаті. Свою науку референт зосередив на Божому Слові, а саме: на книзі Буття, яка дуже чітко відкриває нам Божу волю щодо ставлення до природи.

«У словах «порати і доглядати» знаходиться ця надважлива істина, яку повинен знати, прийняти і виконувати кожен християнин. Це те завдання, яке поклав наш Творець на кожну людину, яка приходить у цей світ», - наголошував проповідник.

Окрім молитви та наук діти переглядали мультфільми екологічного змісту, грали у різні ігри, брали участь у велосипедній прогулянці, милувалися природою. За всі Твої дари, за ці чудові дні, за літній відпочинок славимо Тебе, Господи.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології