Теплозберігаюча плівка "Третє скло"

Тепло в квартирі допоможе зберегти прозора як скло, теплозберігаюча плівка. Для пластикових і дерев'яних вікон 80% тепла тікає через шиби.  Головний принцип: якщо шиба холодна – відсічіть холод прозорою теплозберігаючою плівкою «Третє скло».

Краще, що ви можете зробити для утеплення дешевих вікон – утеплити  їх спеціальною плівкою. Застосування пластикових рам за рахунок гумових ущільнювачів виключає проникнення холодного повітря через щілини. Проте, шиби як були, так і залишилися основним джерелом втрати тепла з наших осель. Зараз застосовують вже і по 3 скла в одному пакеті, але в кімнаті – як і раніше холодно.

Пропонована плівка має ідеальну прозорість, надзвичайно низький коефіцієнт теплопередачі, низьку статичність (не збирає пил), високу ефективність використання як взимку, так і влітку, низьку ціну. Виключає утворення льоду на шибах з боку кімнати.

Для виробничих і навчальних приміщень дуже важливо, щоб заходи по теплозбереженню не погіршили прозорості шибок. Виміри освітленості приміщень, проведені за допомогою лабораторного люксометра, а також модуля фотоелектричних перетворювачів показали, що теплозберігаюча плівка на вікнах на 99,8% пропускає денне світло. Відповідно, вікно, як джерело природного освітлення, від плівки не постраждає. Світлі навчальний клас, лаборантська і майстрова залишаться такими ж світлими, але в той же час стане тепліше. Найважливіше: різниця температур повітря в приміщеннях, де на вікнах встановлена теплозберігаюча плівка і, де її не було склала в середньому 3°С.

Застосування енергозберігаючої плівки для вікон є ефективним, надійним і, що важливо, економічно доступним заходом в комплексі мір по утепленню житлових, виробничих, навчальних та офісних приміщень.

Вартість утеплення вікон плівкою «Третє скло» складає 25 грн/м.кв (плівка + двосторонній скотч), кошти невеликі, а ефект відчутний. Можна оклеювати на зиму, а весною прибирати (але може перебувати на вікнах протягом цілого року).  Робота по обклеюванню – не складна, виконується власноруч (можемо проконсультувати).

Для церковно-парафіяльних потреб потрібну кількість плівки та двостороннього скотчу до неї можна замовити у Бюро УГКЦ з питань екології за тел. 095 751 67 30 та e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології