Управління відходами

Українка переробляє рекламні банери на ексклюзивні сумки

Усе до останнього клаптика отримує нове життя. Переселенка з Макіївки Катерина Уварова випустила понад сотню видів продукції, а її речі вже вподобали в Німеччині. Чим студентка хоче підкорити Європу і чого навчити українців.

Почала дівчина з футболок та світшотів із ексклюзивними принтами. Навесні навіть взяла участь у фешн-показах із соціальною колекцією для моделей на візках.

Тепер за головну складову – екологія.

Деякі підходять з екологічної точки зору. Вони не хочуть засмічувати нашу землю, природу. А інші підходять до цього з фаном. Тобто, наприклад, купують банери з мультяшними героями або ж з політичними партіями, – зазначила засновниця бренду.

Тканина міцна – на звалищах розкладається понад століття. А після переробки це ексклюзивні речі, які прослужать людині стільки ж часу.

В Європі екомода вже не потребує реклами, тому Катерина націлена на західний ринок. Українців же студентка поки тільки вчить любити довколишній світ.

Ідеї Каті підтримала мама. Вона сама підприємиця, хоча й у іншій сфері. Вчиться у доньки просувати бізнес онлайн. Допомагає з бухгалтерією та попереджає про ризики – війна змусила починати справу на новому місці з нуля.

Джерело: 24 канал