Відбудеться еко-патріотична проща «Сокальщина – земля Божої благодаті!»

Львівська Духовна Семінарія Святого Духа знову запрошує на молодіжну молитовну еко-патріотичну прощу.

19 – 21 липня 2013 року Божого (п’ятниця – неділя) відбудеться триденна молодіжна молитовна еко-патріотична проща «Сокальщина – земля Божої благодаті!», під гаслом: «Не треба слів! Хай буде тільки діло..!»

В рамках прощі відбудеться музичний літературно-театралізований вечір «Бог! Довкілля! Україна!» з нагоди святкування Дня всіх святих українського народу, а також – втілення ідей, молитовних намірень та цілей відповідної еко-патріотичної прощі, серед яких збереження і відновлення навколишнього природного середовища в Україні та світі. Будуть також підняті питання, пов’язані з довкіллям, збереженням навколишнього природного середовища, ставленням Церкви до екологічних проблем, екологічного гріха.

Важливим елементом прощі буде практичний внесок для блага створеної Богом природи, як наприклад прибирання прибережних територій річок, пасовищ від сміття.

Організатори прощі закликають також до здорового способу життя. Зокрема, вони настійливо рекомендують не вживати алкоголю, тютюнових виробів, «хімізованих» чіпсів і сухариків, кетчупів і майонезів.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології з посиланням на сайт ЛДС