Один в полі теж воїн, - квартальна зустріч священиків-екологів Сокальсько-Жовківської Єпархії

5 червня у «Всесвітній День Навколишнього Середовища» з благословення Владики Михаїла Колтуна у Бродах відбулася чергова квартальна зустріч священиків-екологів Сокальсько-Жовківської Єпархії за участі особливого гостя – заступника керівника Бюро УГКЦ з питань екології о. д-ра Володимира Містермана.

Розпочався захід молитвою та благословенням, а відтак працівники Національного Природного Парку «Північне Поділля» презентували свою діяльність та розповіли про співпрацю парку та Бюро УГКЦ з питань екології на теренах Єпархії.

Заступник керівника Екобюро о. Володимир представив всю історію створення екологічної структури в Українській Греко-Католицькій Церкві. Відтак, лагідно перейшовши до розпланованого року, пригадав присутнім всі ініціативи та акції, якими можливо здійснювати свою діяльність, формуючи у серцях людей християнський підхід до світу, в якому живемо.

Наприкінці о. Тарас Дзьоба підвів підсумки квартальної праці мережі, передавши щирі вітання і побажання до плідної праці від Владики Михаїла Колтуна та д-ра Володимира Шеремети.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології