У Бучацькій єпархії діток навчають любити Боже створіння

Як швидко та непомітно пройшли літні дні, той час, коли всі прагнуть відпочити. Ось і наближається осінь – час коли діти знову підуть до школи, але у Бучацькій єпархії продовжується праця по порятунку Богом створеного світу.

Вже стало традицією, що осередком, де навчають любити Боже створіння є дитячий табір «Ромашка», який вже вкотре набув екологічного характеру завдяки плідній співпраці директора даного закладу пані Олюхно Люби Петрівни, референта Бюро УГКЦ з питань екології Бучацької єпархії отця Михайла Деревенчука та цілої команди вихователів.

Програма табору була насичена різними розвиваючими іграми, спортивними заходами, пісенними конкурсами, конференціями, переглядом відеоматеріалів, практичними акціями тощо. Тематика конференцій була цікава та повчальна. Загалом чимало нового та цікавого почерпнули для себе учасники цього табору.

Тож сподіваємося, що наші зусилля не пройдуть даремно і діти будуть застосовувати отриманні знання у своєму повсякденному житті, тим самим, показуючи приклад для інших.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології