Екодень на таборі "Небо в7"

Літо – це чудова пора відпочинку та нових вражень. Християнський табір «Небо в7», катехитичної школи при парафії Різдва Пресвятої Богородиці та св Антонія, Чернівецької єпархії УГКЦ, знову приїжджали відпочивати та пізнавати Богом створений світ до Гошівського монастиря Сестер Пресвятої Родини.

Організатором табору були парох о. Василь Гасинець, катехит парафії, пані Оксана Гасинець, духівник о. Назарій Мицко, референт Бюро з питань екології Чернівецької єпархії.

Життя табору було активне та цікаве. Один з таких днів, який провів о. Назарій, 13 червня, був екологічним. Щоб побачити красу природи учасники табору мали змогу відвідати екскурсію на Карпатському трамвайчику. Рухаючись вузькоколійкою, екореферент у часі екскурсії розповідав дітям про Дари Святого Духа, про ставлення Творця до людини та природи. Краса карпатських гір, зелень довкола чудово доповнювали та підтверджували його слова.

Діти відвідали музей спадщини Вигодської вузькоколійки, де бачили чудові експонати та муляжі дикої природи. Також було проведено екологічну вікторину, квест та перегляд мультимедійної презентації!

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології