Сад перемоги у Луцькому екзархаті

Нещодавно у селі Поліському, що на Волині, біля школи висадили 20 саджанців фундука. Долучились до хорошої справи не лише учні, вчителі, працівники школи на чолі з директоркою, а й діти-переселенці.
Радує, що до такої справи учасники поставились із великою відповідальністю, а саме: усі саджанці підживили перегноєм, а також замульчували хвоєю, зробили систему крапельного поливу.
Зазначимо, що ця добра справа була реалізована завдяки ініціативі Екологічного бюро УГКЦ.
Директорка школи Юлія Яриніч висловила слова подяки о. Володимиру Уляну, настоятелю храму Благовіщення Пресвятої Богородиці та о. Ярославу Пелеху, голові Екологічного бюро Луцького екзархату УГКЦ за те що цією акцією надали можливість об’єднатись навколо спільної справи та допомогли покращити благоустрій пришкільної території а в подальшому і збирати хороший урожай. 
За умовами акції, коли дерева фундука почнуть давати перші плоди, 10% від врожаю витрачатимуть на соціальні справи.
Символічно, що на початку було звершено чин благословення нового саду, а до висадки Саду перемоги долучилися і військові, які продовжують захищати Україну, усі її села, селища та міста від загарбників.
Старанна праця дітей не залишилась без винагороди і після посадки саду організатори пригостили всіх присутніх солодощами та водою.