Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

«Культура енергоефективності» є не менш важливою від «технології енергоефективності», - професор Володимир Шеремета

13 лютого в Національному еколого-натуралістичному центрі МОН України було урочисто відкрито Фінал Конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище», проведення якого вже традиційно підтримує Бюро УГКЦ з питань екології.

До фіналістів Конкурсу звернувся професор Володимир Шеремета, керівник церковної екологічної інституції, який детальніше застановився над значенням енергоефективності для збереження природного довкілля і сприяння сталому інтегральному розвитку особи та суспільства.

«З погляду християнської віри, енергоефективність – це вияв нашої відповідальності перед Богом Творцем всього сущого, це свідчення нашої любові до ближнього, любові до рідного краю», - констатував очільник Екобюро УГКЦ, а опісля  закликав розвивати енергоефективність, як одну з головних чеснот, адже на його глибоке переконання «культура енергоефективності» є не менш важливою від «техніки енергоефективності».

Фінал конкурсу «Енергія і середовище» продовжиться 14 лютого захистом проектів з енергоефективності, а також робіт у сфері пропаганди енергоефективності і урочисто завершиться 15 лютого вшануванням переможців.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології