Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Неділя – день, щоб краще пізнати Бога Творця

В неділю, 8 вересня 2019 року, учні катехитичної школи ім. Митрополита Андрея Шептицького, що в Крилосі, спільно зі своїми батьками та наставниками здійснили велопрощу до Духової криниці в урочищі «Вишновець».

Після Божественної Літургії в Крилоському Успенському соборі прочани, подолавши на двоколісних транспортних засобах близько 15 км, прибули до цього духовно-історичного місця, де мали змогу духовно збагатитися, насолоджуючись мальовничими краєвидами та творячи молитву подяки Господеві за Його щедрі дари, і підкріпити свої фізичні сили цілющою водою.

У катихизаційній науці о. Михайло Дзуль, референт Бюро УГКЦ з питань екології, порушив питання активної участі молоді у житті Церкви та суспільних процесах, закликаючи присутніх свідчити Христа прикладом особистого життя і прагнути до ще більшої досконалості та святості.

Окрім цього юні прочани мали змогу молитовно пройти Хресну дорогу, роздумуючи над безмежною любов’ю Господа до свого створіння і частою особистою невдячністю до Бога, ближнього, і всього сущого навколо нас.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології