Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Прес-анонс: Енцикліка LAUDATO SI Святішого Отця Франциска про турботу за наш спільний дім на 26 BOOKFORUM

Бюро УГКЦ з питань екології запрошує на презентацію українського перекладу енцикліки LAUDATO SI Святішого Отця Франциска про турботу за наш спільний дім на 26 BOOKFORUM.

В четвер, 19 вересня, у Львові відбудеться презентація українського перекладу екологічної енцикліки LAUDATO SI Святішого Отця Франциска про турботу за наш спільний дім.

Захід організований в рамках програми головного культурного фестивалю країни – 26 Міжнародного книжкового форуму, який пройде 18-22 вересня в м. Львів.

Презентуватиме видання керівник Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви д-р Володимир Шеремета за участі представників Церкви, державних природоохоронних органів, громадських організацій та ЗМІ.

Документ містить офіційне вчення Католицької Церкви щодо сучасних екологічних викликів, їх основних причин, а також ключових передумов та інструментів їх подолання. Ключовим посланням енцикліки Папи Франциска «Laudato Sі» є те що, всі ми є відповідальні за створений світ і кожен з нас покликаний стати інструментом у Божих руках, задля збереження Його створіння.

Запрошуються всі, хто цікавиться природоохоронною діяльністю Церкви та небайдужі до майбутнього планети.

Детальніша інформація за https://bookforum.ua/events/prezentatsiya-ukrayinskogo-perekladu-ekologichnoyi-entsykliky-laudato-si-svyatishogo-ottsya-frantsyska/

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології