Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Допомагаймо Святому Миколаю дарувати книги!

У Всеукраїнський день добрих справ Бюро УГКЦ з питань екології долучилося до доброчинної акції «Святий Миколай дарує книги», яка має за мету збір дитячої художньої літератури для шкільних бібліотек, що буде сприяти моральному та духовному вихованню дітей, передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

Доброчинну акцію започаткували Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради спільно із Службою у справах дітей і Пласт Івано-Франківська.

Серед книжкових подарунків, які отримують шкільні бібліотеки Івано-Франківська, видання, що навчать читачів доброзичливості, відкриють чисті дитячі серденька для справжньої дружби, прийняття, взаєморозуміння й турботи про навколишній світ. Вже зараз живемо у передчутті новорічно-різдвяних свят. Родзинкою подарунка від Миколая буде – колядничок «Усе створіння славить Творця». Добірка колядок розкриває нам таїнство різдвяної ночі – новонароджене Дитя-Ісус прославляється, як Творець і Спаситель Всесвіту, приходу якому радіє все створіння. Доброю допомогою-підказкою вчителям буде авторський сценарій вертепу, різдвяні та новорічні віншування, тексти яких допоможуть діткам зростати духовно.

Бюро з питань екології піклується про екологічну просвіту усіх людей, особлива увага приділяється дітям. Друковані видання на екологічну тематику допомагають дітям зростати у любові та шанобливому ставленні до Божого дивосвіту.