Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

«Сади перемоги» на Львівщині задля процвітання нашої Батьківщини

24 червня на теренах Львівської  Архієпархії УГКЦ відбулася екологічна акція відразу на двох парафія – у с. Муроване,  Винниківського деканату та у с. Велика Вільшаниця, Княжого деканату. За підтримки Бюро УГКЦ з питань екології,  ініціативи о. Миколи Пришляка – Голови комісії з питань екології Львівської Архиєпархії,  та сприяння місцевих священнослужителів – о. Тараса Савчинського та о. Остапа Гнатіва відбулася екологічна акція під назвою «Сади Перемоги».

В акції взяли участь внутрішньопереміщені особи, які мешкають на теренах даних парафій. До неї також долучились діти та молодь цих місцевостей, педагогічний колектив та інші небайдужі люди.

Спільними зусиллями було висаджено по 20 саджанців фундука у кожній парафії задля щасливого майбутнього нашої Батьківщини, щоб вона, як і ці деревця, росла, розвивалася та давала плоди для своїх громадян та й цілого світу загалом.

Дана подія закінчилася молитвою, яку здійснили місцеві священнослужителі, присвятивши її перемозі нашої країни та всім воїнам, які виборюють для усіх нас мир та спокій!

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології