Актуальна тема

Меню

Календар 2023-2024

 

Login Form

Увійти

Великопосна ініціатива 2024

Ми, які шукаємо Божих стежок, щоденно прямуємо до Вифлеємської яскині

20 грудня 2017 року в Апостольській Нунціатурі у Києві відбулася традиційна Різдвяна зустріч Нунція із духовенством Української Греко-Католицької та Римсько-Католицької Церков.

Привітати Високопреосвященного Архієпископа Клаудіо Ґуджеротті з Різдвяними святами прибули священики, монахи та монахині Київської архієпархії УГКЦ, на чолі з Преосвященним Владикою Йосифом Міляном, Єпископом-помічником Київської архієпархії, та Владикою Богданом Дзюрахом, Секретарем Синоду Єпископів УГКЦ. 

Звертаючись до Апостольського Нунція, духовенства та працівників Нунціатури, Владика Йосиф зазначив:

«Ми, які шукаємо Божих стежок, щоденно прямуємо до Вифлеємської яскині. Прямуємо, щоби там разом із пастушками, ангелами і царями прославити Господнє Ім’я. Прямуємо, бо хочемо навчитися жити так, щоби запалитися від цієї яскині – Світла Божої Любові, щоби понести Його у світ дорогами нашого життя», – наголосив Архиєрей.

На даній зустрічі був присутній також референт з питань екології Київської архієпархії о. Роман Романович. Подарунком для привітання Високопреосвященного Архієпископа Клаудіо Ґуджеротті став церковно-екологічний календар від Бюро з питань екології УГКЦ. Священик розповів про унікальність цього календаря, показав його особливості та висловив слова подяки Святішому Отцю Франциску за його екологічну енцикліку "Славен Будь". Натомість Апостольський нунцій пообіцяв особисто передати слова подяки Святішому Отцю. На завершення о. Роман отримав благословення та просив про молитви за ту добру справу збереження Божого творіння, яке робить Екологічне  Бюро УГКЦ.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології