Актуальна тема

Меню

Календар 2023-2024

 

Login Form

Увійти

Великопосна ініціатива 2024

Молитва на Час створіння 2020

Творче життя,

За Твоїм словом Земля зродила рослини, що дають насіння, і різного роду дерева, що дають плоди. Річки, гори, мінерали, моря та ліси підтримували життя.

Очі всіх дивилися на Тебе, щоб задовольнити потреби кожної живої істоти. І протягом всього часу Земля підтримувала життя. Через планетарні цикли днів і пір року, оновлення та зростання Ти, Господи, відкриваєш руку, щоб дати створінню поживу в потрібний час.

У своїй Мудрості Ти встановив суботу: благословенний час, щоб відпочити з вдячністю за все, чим нас обдаровуєш; час щоб звільнитися від порочного споживання; час, щоб дозволити землі та всім істотам відпочити від тягаря праці і виробництва. Однак сьогодні, своїм стилем життя, ми використовуємо планету поза межі її можливостей.

Наші вимоги щодо розвитку та наш нескінченний цикл виробництва та споживання виснажують світ. Ліси викорчовуються, ґрунти піддаються ерозії, поля стають непридатними для посівів, пустелі поширюються, моря окисляються, бурі посилюються. Ми не дозволили нашому краю дотримуватись суботи, і Земля бореться за своє оновлення.

Протягом цього Часу створіння ми просимо Тебе, Господи, про мужність, щоб ми дотримувалися суботи для нашої планети. Зміцни нас вірою, щоб довіряти Твоєму провидінню. Надихни нас відкритістю на Твою волю, щоб ми могли ділитися тим, що отримали. Навчи нас задовольнятися тільки тим, чого справді потребуємо. І коли ми проголошуємо Ювілей для Землі, зішли Духа Святого, щоб оновити обличчя створіння.

В ім’я Ісуса Христа, Того, Хто прийшов проголосити Добру Новину всьому створінню. Амінь.