Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Людина і світ

Бог Словом своїм весь світ сотворив. "Земля і небо є це рук Божих діла. Земні сотворіння Бог з землі учинив. І з цієї ж землі теж людина прийшла.

Людина і все сотворіння земне є з землі. Зі землі Бог нас вивів на світ. Щоб ми подивляли наше спільне походження. Шанували, берегли і любили усіх.

Якось у світ зла спокуса прийшла. Вона місця шукала собі на землі. Перші прародичі її наші прийняли. І зразу відчули, що вони є в грісі.

Сховатись зі встиду місця не було. Вмістити світ цього не міг. Тоді Бог згадав про своє милосердя. Щоб світ не пропав через гріх.

У світ Бог послав свого Сина. Світ через Сина спасти. Більше, щоб  гріх не гнобив сотворіння. І ми, яко Бог, милосердні були.

Сьогодні Спаситель нам каже. Заповіт збережіть і ввійдете в життя.  Моя ласка  вам буде достатком.І рідною буде земля.

Нас Бог покликав до життя в цьому світі. Він увесь світ підчинив для життя. Щоби, як квітка, з землі виростає. Так і людина втішалась щодня.

На початку Бог створив землю і небо. І це нам довірив в житті. Ми бачимо, що світ  як життя є прекрасний. Зберігаймо все живе на землі.

Світ зберігати, це є те саме, що творити. Світ цілком залежить від нас. Нам Бог довірив свою творчу справу. Як себе, як своє, світ зберігаймо весь час.+