Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Білл Клінтон подякував Патріарху Варфоломію I за турботу про збереження природи

Колишній президент США Білл Клінтон подякував Константинопольському Патріарху Варфоломію I за турботу про екологію та висловив своє захоплення «мудрими і надихаючими вченнями» Вселенського Патріарха.

У своєму привітальному листі до Вселенського Патріарха Білл Клінтон пише: «Я прочитав видатну статтю в «Нью Йорк Таймс» про захист Вами навколишнього середовища. І я хочу висловити свою глибоку вдячність за ваше лідерство в цьому важливому питанні. Дякую, що нагадуєте людям усіх віросповідань, що наша планета являє собою дорогоцінний дар – Ваше вчення мудрі та надихають, і я сподіваюся що вони продовжуватимуть викликати резонанс повсюди».

 Джерело: Православний Оглядач


Довідка:

Після закінчення президентського терміну в Білому Домі Білл Клінтон займається благодійною діяльністю та виступає з промовами в багатьох навчальних закладах та для загальної аудиторії. Він також є засновником Фундації Вільяма Клінтона, яка займається гуманітарною допомогою на міжнародній арені і піклується вдосконаленням системи профілактики та лікування СНІДу а також проблемою глобального потепління.