Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

У Макіївці відкриється «Бюро екології»

Києво-Галицьке Верховне Архієпископство УГКЦ (Української Греко-Католицької Церкви) з питань екології працює над організацією Бюро Екології Донецько-Харківського Екзархату, в територію якого входить Макіївка. Подібні організації вже розпочали роботу в різних куточках країни. Найбільш активну роботу веде Західна Україна.

Вся життєдіяльність людини тісно пов'язана з екологією. Коли людина діє проти природи, вона діє проти Бога. І рано чи пізно природа відгукнеться екологічною катастрофою. Природа створена досконалою, людина знищує її. Греко-Католицька церква не може залишатися байдужою до даної проблеми. Донецька область і Макіївка зокрема вимагає докладання величезних зусиль для відновлення екології заради майбутнього наших дітей, – вважає настоятель парафії «Різдва Богородиці» Михайло Неїжмак.

Отець Михайло відвідав першу організаційну зустріч в Івано-Франківську, як представник Донецько-Харківського Екзархату «Дуже сподобалася ідея. Це дійсно важлива справа для людей. У планах роботи таких бюро – проведення тематичних конференцій, прибирання територій, посадка рослин та багато іншого ...».

З питань співпраці звертайтесь за телефоном: (099) 56-201-37.

Джерело: Сайт города Макеевки