Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Заряд енергії на майбутнє служіння

29 серпня 2019 року в осередку християнської організації «Українська молодь Христові», с. Липівка, відбулася зустріч молоді з с. Крилоса та місцевими умхівцями. Метою цієї зустрічі було ділення досвідом функціонування окремих осередків та ближче знайомство між представниками різних спільнот.

У рамках зустрічі молодь відвідала урочище «Монастир», де, згідно з переказами, зародилося духовне життя Липівки. В лісі, біля цілющого джерела, молоді люди спільно помолилися в наміренні, щоб Святий Дух надихав юні серця до ще більш ревного християнського подвигу, а також дізналися про історію цього місця та вислухали духовну науку про важливість молодіжного апостоляту в Церкві, та значимість збереження подібних духовно-природних оаз.

В пообідню пору молодь мала змогу познайомитися з різними способами видобутку альтернативної енергії, а також експерементально перевірити принцип роботи різноманітних приладів, що є в арсеналі Бюро УГКЦ з питань екології, і котрі акумулюють енергію сонця чи вітру або перетворюють теплову енергію в електричну.

Долучилася до зустрічі також і голова обласної організації п. Леся Лом’янська, котра представила основні принципи діяльності УМХ та поділилася запланованими заходами на найближчий час.

Окрім робочих моментів молодь мала змогу поспілкуватись між собою, спільно вивчати нові банси, пограти в цікаві захоплюючі ігри та пройти перевірку на витривалість у змаганнях з волейболу.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології