Актуальна тема

Меню

Великопосна ініціатива 2024

Прес-анонс: Перша Міжнародна конференція «Laudato Si: екологічний внесок для сталого розвитку суспільства»

Бюро УГКЦ з питань екології запрошує на Міжнародну науково-практичну конференцію «Laudato Si: екологічний внесок для сталого розвитку суспільства». Конференція відбудеться 10-11 грудня у конференц-залі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міносвіти, за адресою вул. Вишгородська, 19, м. Київ. Початок конференції о 10:00 год. (реєстрація з 9:00 год.).

Конференція об’єднає науковців, представників влади, державних та релігійних природоохоронних інституцій, громадських організацій та людей доброї волі у пошуку відповідей на сучасні екологічні виклики у світлі «Laudato Si – Славен будь: про турботу за наш спільний дім» Папи Франциска. В конференції візьмуть участь науковці та фахівці-експерти із семи країн, а також викладачі з понад десяти вищих навчальних закладів.

Співорганізатори конференції: Міжнародне екологічне об’єднання «Відповідальність за створіння», Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Національний університет «Києво-Могилянська академія», ГО «Екологія. Право. Людина» та ГО «Зелений ковчег» за партнерської співучасті Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління і Оргуського інформаційно-просвітницького центру.

Детальніша інформація про конференцію

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології